IMG_4604.jpeg

Locatie

Kwinten 43

3790 Sint-Martens-Voeren

gsm+32.485.280.119

contact@landelijkesteinerschoolvoeren.be

Schooltijden

Voor- en Naschoolse opvang

Er is voor- en naschoolse opvang voorzien. iedere schooldag vanaf 8u en na school tot 17.30u. Tarief is 3,50euro per uur en 1,75euro per begonnen half uur.

Nuttige info

  • Voor schooljaar 2020/2021 hebben we voor de kleuterklas een wachtlijst.

  • De klassen 1, 2, 3 en 4 hebben nog plek voor schooljaar 2020/2021

  • Onze school is gesloten van 7 juli tot 24 augustus.

  • Alle nieuwe intentieverklaringen worden weer in behandeling genomen vanaf 24 augustus.

Schoolstructuur

Het plaatselijk bestuur

We hebben een plaatselijk bestuur die onder toezicht valt van het bestuur van de Steinerschool in Ieper. Het bestuur van de Steinerschool in Ieper is de uiteindelijke verantwoordelijke voor onze school.

Het lerarenteam

Het lerarenteam bestaat uit alle leden van het pedagogisch team. Elke dinsdag wordt er vergaderd van 15.30u tot 17.00u. Er wordt gewerkt rond kindbesprekingen, pedagogische uitdieping en praktische afspraken.

De oudervereniging

De VZW oudervereniging is een groep enthousiaste ouders die de school op een heel aantal vlakken ondersteunt. De Oudervereniging organiseert tal van evenementen en vergadert maandelijks. De oudervereniging stelt zich tot doel de Landelijke Steinerschool Voeren in alle opzichten te steunen en te helpen zich verder te ontwikkelen.

Voor het inzien van de statuten klik hier

De klasouders

Klasouders zijn een rechterhand van de juf bij het organiseren van uitstappen, het opmaken van de poetslijst en andere praktische taken.

Centrum voor leerlingenbegeleiding

Onze school werkt samen met het vrij clb Limburg. De contactpersoon voor onze school kan door zowel ouders als leerkrachten aangesproken worden.

  • Grey Facebook Icon

Kwinten 43, 3790 Sint-Martens-Voeren